Reklama
 
Blog | r-alenakadlecova

Proč muži potřebují kapsy a ženy kabelky

Je téměř notoricky známo, že muži pocházejí z Marsu a ženy z Venuše. Rovněž je všeobecně známo, že muži potřebují kapsy a ženy kabelky. Ale proč tomu tak je?

Muži se bez prostorných kapes zkrátka neobejdou. Kam by schovávali své ruce v době, kdy je nepotřebují? A kde by nosili svůj mobil, klíče od auta a erotické vzpomínky?

Můj dědeček byl farmář a nosil holínky. Kromě kudly v nich měl schované noviny, a když se babi nedívala, vytáhl z levé vysokačky fajku a vypouštěl z úst kouřové bubliny jak indiánský náčelník.

Dnes muži nosí cigarety v kapse, ve druhé občas žvýkačku a ti zodpovědnější i kondom. Je jiná doba a jeden nikdy neví, kdy a co bude potřebovat.

Proslulá Manon Lescaut neměla kabelku. Měla však košíček se svými vě-neč-ky, vla-što-vič-ka-mi, skři-ván-ky, pej-sky, mi-láč-ky…

Dneska by málokterá žena přiznala, že něco takového v kabelce své nosí. A přesto kromě peněženky, dokladů, klíče od bytu a rtěnky ukrývá většina žen v kabelce i něco navíc.

Mobilní telefon, aby byla vždycky všem svým drahým nablízku, možná pár fotek a adres v notýsku a zcela jistě hřeben a zrcátko, i když ví velmi dobře, že její vzhled je jenom pozlátko. Muži však vždy na první pohled dají a podle pozlátka si bonbon vybírají.

A proto, milá děvčata a ženy, chcete-li muže zaujmout, buďte vždy připraveny. Nezapomeňte na parfém a hlavně na dvě věci, jež neschováte do kabelky – úsměv a náruč otevřenou.

Je úžasné být mužem. Je úžasné být ženou.

Reklama